christoff
Volledig scherm
christoff © rv

Christoff komt in december muzikale kerst vieren in kerk Waarschoot

WaarschootFans van Kerstmis en het Vlaamse lied kunnen op donderdag 23 december naar een kerstconcert van Christoff in de kerk van Waarschoot (Lievegem).

 1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.
 2. Meetjeslanders krijgen naast Eeklo tweede testcentrum in Aalter: “Druk voor huisartsen is niet meer te houden”
  Aalter/Meetjesland

  Meetjeslan­ders krijgen naast Eeklo tweede testcen­trum in Aalter: “Druk voor huisartsen is niet meer te houden”

  De inwoners van het Meetjesland krijgen een tweede testcentrum, waar ze zich op corona kunnen laten testen. Naast het testcentrum aan het AZ Alma in Eeklo is er nu ook één in het Sportpark van Aalter. Er wordt bekeken of ook Evergem en eventueel ook Lievegem kunnen volgen. “Het moet, want de telefoon van de huisartsen staat niet meer stil”, klinkt het.
 1. Dan toch feesten zonder mondmasker in Kokorico op zaterdag: “Twee zalen waar sneltesten gedaan zullen worden”
  Lievegem

  Dan toch feesten zonder mondmasker in Kokorico op zaterdag: “Twee zalen waar sneltesten gedaan zullen worden”

  Discotheek Kokorico in Zomergem opent zaterdag de deuren en is er op het laatste nippertje in geslaagd om een systeem uit te dokteren om klanten een sneltest te laten afnemen. Deze week kwam het nieuws nog dat er noodgedwongen met mondmasker gefeest zal worden, maar uitbater Roger Kerremans deelde vrijdagnamiddag mee dat er toch maskerloos gedanst zal kunnen worden.
 2. 5.000 gratis sneltests om zonder mondmasker te kunnen dansen in Kokorico: “We willen zo veel mogelijk ons steentje bijdragen”
  Lievegem

  5.000 gratis sneltests om zonder mondmasker te kunnen dansen in Kokorico: “We willen zo veel mogelijk ons steentje bijdragen”

  Na een hectische week waarin het lang niet duidelijk was hoe het feestweekend in Kokorico ingezet zou worden, kwam er toch witte rook. Uitbater Roger Kerremans had een systeem uitgedokterd om alles veilig te laten verlopen. Klanten worden voortaan in een aparte zaal getest alvorens zij zorgeloos en zonder mondmasker op de dansvloer worden losgelaten. Wij gingen een kijkje nemen hoe dat in zijn werk ging.