Olivier Welvaert aan zijn melkautomaat.
Volledig scherm
Olivier Welvaert aan zijn melkautomaat. © JSA

Boer Olivier zet melkautomaat in Zomergem: “De smaak van verse melk is niet te overtreffen”

Vanaf nu kan je in Zomergem 24 uur per dag aan verse melk geraken. Boer Olivier Welvaert heeft een melkautomaat geplaatst in de Kruisstraat.

 1. De Crem spreekt voor het eerst als burgemeester: “Of ik nu burgemeester blijf tot 2024? Ik zie niet in waarom niet”
  PREMIUM

  De Crem spreekt voor het eerst als burgemees­ter: “Of ik nu burgemees­ter blijf tot 2024? Ik zie niet in waarom niet”

  Pieter De Crem (58) is twaalf dagen minister af en spreekt nu voor het eerst over zijn toekomst in Aalter. Hij wordt opnieuw burgemeester en zal dat ook met volle goesting doen. Of hij daarnaast nog dingen in of naast de politiek zal doen, blijft een raadsel. “Ik ben bijna dertien jaar minister en staatssecretaris geweest. Maar ook in Aalter ligt er veel werk op de plank en dat wil ik graag samen met ons sterk team aanpakken.” Tijd voor een goed gesprek.
 2. Onze man trok naar het optreden van Woesten in CC Stroming en zag dat de erfenis van Luc De Vos levendiger is dan ooit: “Ge moet nie verkalmen, ge moet verwoesten”
  PREMIUM

  Onze man trok naar het optreden van Woesten in CC Stroming en zag dat de erfenis van Luc De Vos levendiger is dan ooit: “Ge moet nie verkalmen, ge moet verwoesten”

  “Ge moet nie verkalmen, ge moet verwoesten”, sprak een wijs man ooit en dus stond Bart Van Damme gisteren met Woesten op het podium van CC Stroming in Sleidinge. Een thuismatch ter ere van 800 jaar ‘Sleine’. De wijze man kan op zijn twee oren slapen, zijn erfenis leeft ook in coronatijden harder dan ooit.