Kaï Koenisberg en zijn begeleider Wannes Wylin.
Volledig scherm
PREMIUM
Kaï Koenisberg en zijn begeleider Wannes Wylin. © Arne Blomme

Beperking houdt Kaï (18) niet tegen om halve triatlon uit te lopen: “Half jaar hard moeten trainen, maar het was het allemaal waard”

ZomergemKaï Koenisberg, een jongen die leidt aan een fysieke beperking, is erin geslaagd om aan de zijde van zijn begeleider Wannes Wylin een halve triatlon uit te lopen. Deze unieke prestatie kaderde binnen de Triple Challenge, een organisatie die de impactgrenzen van sporten wil verleggen. 

  1. Elke dag de beste versie van jezelf? Jacques Caluwé en Kristof Vereecke geven tips: “Aanvaarden wat je niet kan veranderen is al grote stap”
    PREMIUM
    Bassevelde/Zelzate

    Elke dag de beste versie van jezelf? Jacques Caluwé en Kristof Vereecke geven tips: “Aanvaarden wat je niet kan veranderen is al grote stap”

    Totaaltherapeut Jacques Caluwé uit Bassevelde (Assenede) en journalist Kristof Vereecke uit Zelzate brengen samen het boek ‘Elke dag de beste versie van jezelf’ op de markt. Het duo reikt zo manieren aan om blij en tevreden in het leven te staan. “Vooral niet harder willen presteren om nog meer status te bereiken. Da’s al een goed begin”, klinkt het. Hun verhaal.