Roger Kerremans in zijn Kokorico.
Volledig scherm
PREMIUM
Roger Kerremans in zijn Kokorico. © Wannes Nimmegeers

Baas Kokorico blaast oude discotheek in Schepdaal nieuw leven in: “Weer feestjes in vroegere The Lord”

Zomergem/SchepdaalRoger Kerremans, de eigenaar en uitbater van discotheek Kokorico in Zomergem (Lievegem), blaast de vroegere discotheek The Lord in Schepdaal nieuw leven in. Hij blijft eigenaar van het gebouw, maar heeft met Claude Van Cools een nieuwe uitbater gevonden. Daar wordt het nu de El Divino Event Cube.

  1. INTERVIEW. Tom (48) heeft acht autogarages onder zijn hoede: “Ik heb nog steeds de eerste editie van Autogids uit 1979 in mijn nachtkastje liggen”
    PREMIUM
    Sint-Martens-Latem/Gent/Deinze

    INTERVIEW. Tom (48) heeft acht autogara­ges onder zijn hoede: “Ik heb nog steeds de eerste editie van Autogids uit 1979 in mijn nachtkast­je liggen”

    Gepassioneerd door auto’s. Dat is het minste wat je kan zeggen van Tom De Bruyckere (48). De ondernemer uit Sint-Martens-Latem breidde zijn ACG-groep — bekend van Volvo, Maserati en Polestar — uit met Jaguar en Land Rover van Garage Vernaeve uit Merelbeke. Maar wie is de man die als kind al garagist wou worden en nu acht garages met in totaal 126 medewerkers leidt? Zijn favoriete auto doet alvast watertanden.