Iedereen poseerde bij een van de koeien van de schoolhoeve van College ten Doorn.
Volledig scherm
Iedereen poseerde bij een van de koeien van de schoolhoeve van College ten Doorn. © Arne Blomme

Alpaca’s, ritje op de ossenkar of varkensschatting: Zomergem maakt zich op voor Vette Veemarkt

Na het overdonderende succes van vorig jaar maakt Zomergem zich op voor een nieuwe editie van haar Vette Veemarkt, de 154ste intussen. Op zaterdag 26 maart slaan het gemeentelijke feestcomité, de Meetjeslandse schapenvrienden, College ten Doorn, de landbouwers en de middenstand de handen in elkaar om er opnieuw een ‘hoogdag van de veeteelt’ van te maken.

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. RESTOTIP. Restaurant Oogst: “Piekfijn dineren met jong publiek”
  PREMIUM

  RESTOTIP. Restaurant Oogst: “Piekfijn dineren met jong publiek”

  Restaurant Oogst in Assenede was dit jaar voor het eerst genomineerd voor Jong Keukengeweld, een actie van Toerisme Vlaanderen en Horeca Vlaanderen waarbij jonge gastronomische chefs koken voor hun leeftijdsgenoten. Het team van Oogst is dan ook piepjong: chef Alec Vincke is 26, gastvrouw Axelle Moens 25, en sommelier Lisanne Vincent en sous-chef Maarten Verlot zijn beiden 23. Van onervarenheid was echter niets terug te vinden op het bord, want van voorgerecht tot dessert werden we compleet van onze sokken geblazen.
  Assenede