Bernadette Claeys achter de tap van café Den Hoorn in Zomergem.
Volledig scherm
PREMIUM
Bernadette Claeys achter de tap van café Den Hoorn in Zomergem. © Joeri Seymortier

Agenten piepen door gordijn en zien asbak op toog café Den Hoorn: 800 euro boete!: “Als het café gesloten is, haal ik de asbakken uit de rookkamer om die af te wassen. Dan kan het zijn dat een asbak even op de toog staat”

Bernadette Claeys vertrekt uit café Den Hoorn in de Gentweg in Zomergem. Na het moeilijke jaar door de wegenwerken in haar straat, krijgt ze nu een rookboete van 800 euro. Helemaal onterecht, zegt ze zelf. “De agenten zijn niet eens binnen geweest. Ze piepten door het gordijn en zagen een asbak op de toog staan. Er werd niet eens gerookt”, zucht Bernadette.

32 reacties

 • dirk claeys

  4 jaar geleden
  In verleden reeds 2maal gepakt! Zegd genoeg over de ganse zaak toch!
 • marleen boone

  4 jaar geleden
  en dan beweren ze dat ze met te weinig politie zijn om inbrekers te betrappen maar voor de burgers te pesten en geld af te troggelen zijn ze met volk genoeg
 • Frank Joos

  4 jaar geleden
  Beste Bernadette, je hoeft GEEN ENKELE verantwoording af te leggen over die asbak als je zaak gesloten is. Dien eerder zelf klacht in wegens schending van uw privacie. Zij hebben met een gesloten zaak geen ENKELE bevoegdheid om daar in of rond iets op te merken.
 • freddy tormans

  4 jaar geleden
  veel mensen moeen is gaan beseffen dat,:hoe meer men de mensen, "rond hun oren slaat" met hun gezwets over democratie,hoemeer dat het hier op een dictatuur begint te trekken
 • Francois Verbelen

  4 jaar geleden
  indien ze zo blijven verder doen gaan daar ongelukken van komen de mensen blijven dit niet pikken