Illustratiebeeld: binnenkort weer terrasjes doen.
Volledig scherm
Illustratiebeeld: binnenkort weer terrasjes doen. © Benny Proot

25 zaken in Lievegem doen actie bij heropstart horeca: pak waardebonnen te winnen

LievegemDe horeca van Lievegem houdt vanaf zaterdag 8 mei, bij de heropening van de terrassen, een gezamenlijke opstartactie. Er zijn veel waardebonnen te winnen.

 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.
 2. Noodhuis voor Oekraïense vluchtelingen komt er niet: “Al drie weken geen enkele aanvraag meer”
  PREMIUM
  Eeklo

  Noodhuis voor Oekraïense vluchtelin­gen komt er niet: “Al drie weken geen enkele aanvraag meer”

  Het noodhuis voor Oekraïense vluchtelingen, dat de stad Eeklo in het leegstaande klooster van het College ten Doorn wou inrichten, komt er niet. Het blijkt niet haalbaar, maar vooral: er lopen ook geen aanvragen meer binnen om nieuwe vluchtelingen op te vangen. “Als stad zouden we ook een pak meer personeel nodig hebben om dat groepshuis te begeleiden”, zegt burgemeester Luc Vandevelde.