Illustratiebeeld: binnenkort weer terrasjes doen.
Volledig scherm
Illustratiebeeld: binnenkort weer terrasjes doen. © Benny Proot

25 zaken in Lievegem doen actie bij heropstart horeca: pak waardebonnen te winnen

LievegemDe horeca van Lievegem houdt vanaf zaterdag 8 mei, bij de heropening van de terrassen, een gezamenlijke opstartactie. Er zijn veel waardebonnen te winnen.

 1. Komt dat zien! Komt dat zien! Zo vierde men vroeger kermis in het Meetjesland: van paardenkoersen tot prijskamp voor zwijnen
  PREMIUM
  Meetjesland

  Komt dat zien! Komt dat zien! Zo vierde men vroeger kermis in het Meetjes­land: van paarden­koer­sen tot prijskamp voor zwijnen

  Openluchtbals, volksspelen en zelfs paardenkoersen. Hoe het Meetjesland vroeger kermis vierde kan je nu zien in een nieuwe reizende tentoonstelling met oude kermisaffiches. Hoe we vroeger feest vierden zegt veel over hoe we vroeger leefden. “Koers is absoluut de rode draad op alle kermissen. Eerst paardenkoersen en later op de fiets”, klinkt het. Wij duiken in de geschiedenis.
 2. Ereschepen Norbert De Mey vannacht overleden: “Afscheid van een bon vivant en familieman”
  PREMIUM
  Deinze

  Ereschepen Norbert De Mey vannacht overleden: “Afscheid van een bon vivant en familieman”

  Voormalig eerste schepen van de stad Deinze Norbert De Mey is deze nacht overleden. Amper vier maanden nadat hij na een carrière van twintig jaar afscheid nam van de politiek, moet de Leiestad op haar beurt afscheid nemen van de immer sympathieke en succesvolle ondernemer, die wordt gezien als de peetvader van de liberale fractie. Norbert werd 71. “Norbert zei altijd dat hij niet aan politiek deed, maar aan beleid.”
 1. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is

 2. Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”
  Play

  Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”