De vrouwen van Ferm in het rusthuis van Zomergem.
Volledig scherm
De vrouwen van Ferm in het rusthuis van Zomergem. © Danny Vandeputte

160 azalea’s voor zorgpersoneel van Ons Zomerheem

ZomergemDe vrouwen van Ferm Ronsele, het vroegere KVLV van het dorp bij Lievegem, heeft het zorgpersoneel van rusthuis Ons Zomergem in Zomergem in de bloemetjes gezet.

 1. Recordaantal gezinnen op zoek naar goedkoper energietarief: al 1,7 miljoen vergelijkingen in eerste jaarhelft
  Mijnenergie.be

  Recordaan­tal gezinnen op zoek naar goedkoper energieta­rief: al 1,7 miljoen vergelij­kin­gen in eerste jaarhelft

  Mijnenergie.be tekent een nieuw record op: de vergelijkingssite kreeg dit jaar al maar liefst 1,7 miljoen energievergelijkingen te verwerken. Dit ongeziene aantal onderstreept dat de consument in tijden van piekende energieprijzen het heft in eigen handen neemt en actief uitzoekt welke energieleverancier de goedkoopste tarieven aanbiedt. Kristof De Paepe, energie-expert bij Mijnenergie.be, geeft toelichting.
 2. Van vliegtuigen uit vervlogen tijden tot vliegende auto’s van de toekomst: “Ursel Avia laat je binnen in magische wereld van luchtvaart”
  PREMIUM
  Ursel

  Van vliegtui­gen uit vervlogen tijden tot vliegende auto’s van de toekomst: “Ursel Avia laat je binnen in magische wereld van luchtvaart”

  Het militair reservevliegveld van Ursel (Aalter) werd precies zeventig jaar geleden aangelegd. Komend weekend gooit Vliegclub Ursel er de poorten open, voor een nieuwe editie van Ursel Avia. Je duikt in de vlieggeschiedenis en ziet ook wat de toekomst brengt. Om de beleving compleet te maken zijn er uiteraard vliegtuigen, maar ook figuranten, muziek en dans.