Illustratiebeeld - De bestuurster uit Geraardsbergen had te veel gedronken toen ze tegen haar voorliggers botste.
Volledig scherm
Illustratiebeeld - De bestuurster uit Geraardsbergen had te veel gedronken toen ze tegen haar voorliggers botste. © Istock

“Te laat geremd door alcohol”: bestuurster veroorzaakt kop-staartbotsing

Een bestuurster uit Geraardsbergen heeft zich in de politierechtbank moeten verantwoorden voor een kop-staartbotsing in Lierde. De 35-jarige vrouw had te veel gedronken en slaagde er niet in op tijd te remmen ter hoogte van de verkeerslichten. 

 1. In de aanloop naar de Ronde van Vlaanderen: tweevoudig winnaar Peter Van Petegem (50). “We zouden in de Vlaamse Ardennen nog veel meer met de koers kunnen doen”
  PREMIUM
  Vlaamse Ardennen

  In de aanloop naar de Ronde van Vlaanderen: tweevoudig winnaar Peter Van Petegem (50). “We zouden in de Vlaamse Ardennen nog veel meer met de koers kunnen doen”

  Wielerfans zitten er al maanden op te wachten maar zondag is het zover: de Vlaamse hoogmis van het wielrennen. Met zes maanden vertraging krijgt de Ronde van Vlaanderen alsnog haar apotheose in de Vlaamse Ardennen. Zonder publiek dit jaar maar daarom niet minder beklijvend. In een vijfdelige reeks blikken we vooruit op Vlaanderens Mooiste. Vandaag stoppen we bij tweevoudig winnaar Peter Van Petegem, net vijftig geworden. “Fietsen doe ik nog amper”, bekent hij. Maar met twee koersende zonen en ook op zakelijk vlak blijft “Zwarten van Brakel” met het wielrennen verbonden.
 1. Maak kennis met Woppie, het konijn dat het kerkhof van Wellen onkruidvrij houdt
  Play

  Maak kennis met Woppie, het konijn dat het kerkhof van Wellen onkruid­vrij houdt

 2. Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond
  Play

  Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond