Lierde: Luc Van Vaerenbergh (l) en Alexander Verberckmoes.
Volledig scherm
PREMIUM
Lierde: Luc Van Vaerenbergh (l) en Alexander Verberckmoes. © Frank Eeckhout

Nieuwe applicatie WeConstruct revelatie voor de tuin- en bouwsector: "Vakman zoeken in de buurt wordt fluitje van een cent"

LierdeEen nieuwe mijlpaal voor de bouw- en tuinsector: twee Vlaamse ondernemers lanceren de WeConstruct-applicatie. “Dankzij dit revolutionair platform vindt iedereen binnenkort in slechts enkele klikken een geschikte vakman in de buurt. En professionelen kunnen onderling werk doorgeven en materialen (ver)huren en (ver)kopen via het platform", zegt Lierdenaar Luc Van Vaerenbergh.

 1. 5 tips voor het zonnige weekend in de Vlaamse Ardennen en de Denderstreek
  PREMIUM
  Vlaamse Ardennen/Denderstreek

  5 tips voor het zonnige weekend in de Vlaamse Ardennen en de Dender­streek

  Wat brengt het weekend? Mooi weer is alvast voorspeld. Dus trekken we voor onze tips vooral naar buitenactiviteiten. Met oude brommers over de hellingen van de Vlaamse Ardennen crossen of met de fiets door de bossen? In Aalst willen ze met een optocht van hun Ros Balatum “die van Deiremonne” eens plagen. Of wordt het meezingen op de Schlagerparade voor een goed doel in Geraardsbergen?
 2. Meer dan 10.000 interventies, sterke stijging cybercrime en veel pv’s gsm achter het stuur: een blik op het jaarverslag van politie Geraardsbergen/Lierde
  Geraardsbergen/Lierde

  Meer dan 10.000 interven­ties, sterke stijging cybercrime en veel pv’s gsm achter het stuur: een blik op het jaarver­slag van politie Geraardsbergen/Lierde

  Veel politiezones geven eind maart een overzicht van het voorbije jaar. Politie Geraardsbergen/Lierde doet dit niet met een lijvig uitgeschreven verslag, wel met een digitale voorstelling van de cijfers op een zelf ontworpen website. “De kijker krijgt al scrollend een beeld van wat ons korps in 2021 heeft verwezenlijkt én wat de plannen voor 2022 zijn", duidt communicatieverantwoordelijke Karolien De Turck.
 1. Forza Ninove viert één jaar Vlaams Huis met kopman Guy D’haeseleer: “De Ninovieter heeft de kans om het cordon te breken. Nog 650 stemmen winnen en dan zijn we er”
  PREMIUM
  Ninove

  Forza Ninove viert één jaar Vlaams Huis met kopman Guy D’haeseleer: “De Ninovieter heeft de kans om het cordon te breken. Nog 650 stemmen winnen en dan zijn we er”

  Forza Ninove viert dit weekend het eenjarig bestaan van het Vlaams Huis, haar eigen café in de Pamelstraat. We blikken met kopman Guy D’haeseleer terug op het voorbije jaar en kijken ook vooruit naar de gemeenteraadsverkiezingen in 2024, het jaar waarin alle ogen op Ninove gericht zullen zijn en waarin D’haeseleer hoopt om met een volstrekte meerderheid aan de macht te komen in Ninove.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.