Burgemeester Jurgen Soetens nodigt alle Lierdenaren uit op het feest voor zijn vijftigste verjaardag.
Volledig scherm
Burgemeester Jurgen Soetens nodigt alle Lierdenaren uit op het feest voor zijn vijftigste verjaardag. © Frank Eeckhout

Burgemeester viert vijftigste verjaardag met alle Lierdenaren

Jurgen Soetens mocht op 2 oktober vijftig kaarsjes uitblazen. Eén maand later viert de Lierdese burgemeester dat met alle inwoners van het dorp. “De voorbije jaren geraakte ik er telkens van onderuit met een smoesje. Maar deze keer is het mij niet gelukt", lacht Soetens.

0 reacties

 1. Ronny Martens (62) viel bijna in tijdens finale van EK 80, maar werd nooit Rode Duivel: “Ik scoorde makkelijk, maar kon niet op tegen Vandenbergh”
  voetbal 'bijna vergeten' EK-gangers

  Ronny Martens (62) viel bijna in tijdens finale van EK 80, maar werd nooit Rode Duivel: “Ik scoorde makkelijk, maar kon niet op tegen Vanden­bergh”

  In onze reeks van bijna-vergeten EK-helden is hij het buitenbeentje. Ronny Martens, ondertussen 62, is de enige die wel op een EK-eindbeurt stond, maar die uiteindelijk geen enkele cap als Rode Duivel opstak. De voormalige prijsschutter van Anderlecht, Beveren, AA Gent, KV Mechelen en RWDM grossierde nochtans in doelpunten. “Maar er was een beetje concurrentie, hé”, grijnst hij. “En ik had als jonkie misschien beter een minder grote bek opgezet.”
 2. Burgemeester Devleeschouwer van Brakel riskeert twee jaar cel na ongeval: “Iemand met een voorbeeldfunctie zou anders moeten handelen”
  BRAKEL

  Burgemees­ter Devlee­schou­wer van Brakel riskeert twee jaar cel na ongeval: “Iemand met een voorbeeld­func­tie zou anders moeten handelen”

  De Brakelse burgemeester Stefaan Devleeschouwer (Open Vld) riskeert twee jaar cel. Dat is de strafmaat die het openbaar ministerie vroeg voor de correctionele rechtbank van Oudenaarde. Devleeschouwer wordt beschuldigd van het toedienen van opzettelijke slagen na een verkeersongeval onder invloed op 18 april 2018 op de N8 van Lierde naar Brakel. De uitspraak valt op 17 september.