De bekende TikTokkers Elias Verwilt en Timon Verbeeck brengen woensdag een bezoekje aan zwembad De Waterperels.
Volledig scherm
De bekende TikTokkers Elias Verwilt en Timon Verbeeck brengen woensdag een bezoekje aan zwembad De Waterperels. © Kristof Ghyselinck

Zwembad De Waterperels ontvangt bekende TikTokkers Elias en Timon

LierDe bekende TikTokkers Elias Verwilt en Timon Verbeeck brengen op woensdag 17 augustus een bezoekje aan zwembad LAGO De Waterperels in Lier. Zwemmers kunnen tussen 14 en 15 uur samen met Elias en Timon deelnemen aan een challenge.

  1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
    Livios

    Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

    Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.