Glenn Claes met zoontje Lewis na afloop van Lierse-RWDM. Voor het eerst sinds zijn levertransplantatie woonde Lewis een voetbalmatch van zijn papa bij.
Volledig scherm
PREMIUM
Glenn Claes met zoontje Lewis na afloop van Lierse-RWDM. Voor het eerst sinds zijn levertransplantatie woonde Lewis een voetbalmatch van zijn papa bij. © RV

Zoontje (2) van voetballer Glenn Claes aan de beterhand na transplantatie: “Dankzij stukje lever van zijn mama is Lewis weer zijn vinnige zelve”

LierHet gaat relatief goed met Lewis Claes, het 2-jarige zoontje van profvoetballer Glenn Claes (27) en zijn vriendin Myrte (25) uit Lier. Voor het eerst sinds Lewis vier maanden geleden een levensnoodzakelijke levertransplantatie onderging, woonde hij samen met mama Myrte een match bij van papa Glenn. “Toen ik Lewis voor de aftrap zag, kreeg ik tranen in de ogen”, vertelt Glenn.

 1. Heistse metalband Carnation als enige Belgen op grootste metalfestival van Frankrijk: “Nog een drukke festivalzomer voor de boeg”
  Heist-op-den-Berg

  Heistse metalband Carnation als enige Belgen op grootste metalfesti­val van Frankrijk: “Nog een drukke festivalzo­mer voor de boeg”

  De Heistse death metal band Carnation mocht afgelopen weekend het podium van Hellfest, één van de grootste metalfestivals van het continent, betreden. Als enige Belgische band stond het vijftal dit jaar op de affiche van het Frans festival. Wie de band deze zomer dichter bij huis aan het werk wil zien, moet hoe dan ook een trip naar het buitenland maken.
 2. Maxim (17) schrijft open brief over zin en (vooral) onzin van examens: “Wat als je een moeilijk moment kent midden in je examenperiode?”
  PREMIUM
  Sint-Katelijne-Waver/Mechelen

  Maxim (17) schrijft open brief over zin en (vooral) onzin van examens: “Wat als je een moeilijk moment kent midden in je examenperi­o­de?”

  Een open brief van Maxim Jeurissen (17) uit Sint-Katelijne-Waver heeft de aandacht getrokken van de Vlaamse Scholierenkoepel. Maxim schreef een opiniestuk over de zin en onzin van examens. “Er wordt te veel druk gelegd op die paar weken in december en juni”, vindt de jongeman. De Vlaamse Scholierenkoepel zou Maxim graag betrekken bij overlegmomenten.