KONINGSHOOIKT - Emmy Van Vlaslaer (36) raakte zwaargewond bij een ongeval in Koningshooikt (Lier). Haar beste vriendin Joyce en diens partner Wim kwamen daarbij alle twee om het leven.
Volledig scherm
PREMIUM
KONINGSHOOIKT - Emmy Van Vlaslaer (36) raakte zwaargewond bij een ongeval in Koningshooikt (Lier). Haar beste vriendin Joyce en diens partner Wim kwamen daarbij alle twee om het leven. © Bart Ceulemans / Marc De Roeck

“Ze weet nog niet dat haar beste vriendin er niet meer is”: Emmy herstelt in ziekenhuis na zwaar ongeval waarbij koppel het leven liet

KoningshooiktEmmy Van Vlaslaer (36) uit Mechelen was één de inzittenden in de Porsche Panamera die afgelopen weekend over de kop ging in Koningshooikt. Dat ongeval kostte het leven aan haar beste vriendin Joyce (36) en diens man Wim (37). Eén dag na het ongeval herstelt Emmy momenteel nog steeds in het ziekenhuis. “We zijn voorzichtig positief”, luidt het bij haar man Bart.

  1. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
    Play
    TV

    Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

    Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.