LIER - Het slachtoffer was een vrouw in een appartementsgebouw langs Kruisbogenhofstraat in Lier
Volledig scherm
LIER - Het slachtoffer was een vrouw in een appartementsgebouw langs Kruisbogenhofstraat in Lier © Tim Van der Zeypen

“Ze had een aangetekende brief bij, zei ze...”: Vrouw beroofd door valse postbode

LierEen bewoonster van een appartement langs de Kruisbogenhofstraat in Lier is eerder deze week het slachtoffer geworden van enkele listige dieven. Die belden bij haar aan en deden zich voor als postbode. Terwijl één van hen de vrouw aan het lijntje hield, roofde de andere geld uit haar flat.

  1. Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

    Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

    Het bedrijfswagenpark stapt in 2026 quasi volledig over op elektrische wagens, terwijl ook de particuliere bestuurder steeds vaker voor een EV opteert. Vele automerken stellen langs hun kant dan weer een datum in het vooruitzicht waarop ze definitief stoppen met de productie van auto’s met een verbrandingsmotor. Hoelang mogen we nog met een nieuwe diesel rijden? En is het nog interessant om in een dieselwagen te investeren? HLN Drive weegt de pro’s en de contra’s af.
  2. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

    Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

    Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!