De Lierse zaterdagmarkt vindt eind dit jaar vier keer plaats op en rond het Renaat Veremansplein.
Volledig scherm
De Lierse zaterdagmarkt vindt eind dit jaar vier keer plaats op en rond het Renaat Veremansplein. © Marc Aerts

Zaterdagmarkt vindt eind dit jaar vier keer plaats op Veremansplein

LierTijdens de Lierse Novemberfoor en de Kerstmarkt zal de wekelijkse zaterdagmarkt opnieuw verhuizen naar het Renaat Veremansplein en omgeving. In totaal zal de markt vier keer op deze alternatieve locatie plaats vinden.

 1. Lyra-Lierse kan na een afgekeurd doelpunt van Balbi niet winnen op Berchem: “Mijn gevoel zegt dat ik geen buitenspel stond”
  VOETBAL TWEEDE NATIONALE B

  Ly­ra-Lier­se kan na een afgekeurd doelpunt van Balbi niet winnen op Berchem: “Mijn gevoel zegt dat ik geen buitenspel stond”

  Hij had zomaar matchwinnaar kunnen zijn voor Lyra-Lierse, Elio Balbi. Als kleinste man op het veld kopte Balbi de 0-1 tegen de touwen, maar de grensrechter besliste er anders over. Zo bleef Lyra-Lierse voor de tweede uitwedstrijd op rij zonder doelpunt en moesten de Pallieters vrede nemen met een 0-0-gelijkspel. Omdat de wedstrijd van Hoogstraten werd uitgesteld wegens corona pakt Lyra-Lierse in het vooruitzicht van de topper van volgende week wel opnieuw de leidersplaats.
 2. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.