De Lierse zaterdagmarkt vind je vanaf september opnieuw op de Grote Markt.
Volledig scherm
De Lierse zaterdagmarkt vind je vanaf september opnieuw op de Grote Markt. © RV/Stad Lier

Zaterdagmarkt keert vanaf september terug naar vertrouwde stek

LierDe Lierse zaterdagmarkt verhuist vanaf september opnieuw naar de Grote Markt. Dat heeft burgemeester Frank Boogaerts (N-VA) beslist. In de voorbije coronamaanden vond de zaterdagmarkt plaats op en rond het Renaat Veremansplein, omdat de kramen daar verder uit mekaar kunnen worden geplaatst en de bezoekers zo meer afstand kunnen houden.

 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 2. Proces tegen pakjesbedrijven GLS en PostNL uitgesteld: “Voor ons koeriers is er voorlopig nog niets veranderd”
  PREMIUM
  Mechelen

  Proces tegen pakjesbe­drij­ven GLS en PostNL uitgesteld: “Voor ons koeriers is er voorlopig nog niets veranderd”

  Een legertje aan advocaten bood zich vrijdagochtend aan op de rechtbank in Mechelen. Pakjesbedrijven GLS en PostNL staan er terecht voor het aanzetten tot georganiseerde sociale fraude, maar de zaak is uitgesteld. Voor de koeriers is er, sinds er aan de alarmbel werd getrokken, nog maar weinig veranderd. “We zijn én blijven een moderne vorm van slaven.”