Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © David Legreve

Woning onbewoonbaar na felle dakbrand

LierDe brandweer van Lier is donderdagnamiddag omstreeks 15.30 uur opgeroepen voor een woningbrand langs de Maasfortbaan. Bij dakwerken aan een woning vatte het dak vuur.

 1. Berlaars schepencollege verleent vergunning voor bouw van 38 appartementen in centrum, ondanks negatief advies van ambtenaar: “Dit is geen gezonde ontwikkeling”
  Berlaar

  Berlaars schepencol­le­ge verleent vergunning voor bouw van 38 appartemen­ten in centrum, ondanks negatief advies van ambtenaar: “Dit is geen gezonde ontwikke­ling”

  Het schepencollege van Berlaar is tegen het advies van hun gemeentelijke omgevingsambtenaar ingegaan en heeft toch groen licht gegeven aan een omgevingsvergunning voor de 38 appartementen, twee kantoren en een ondergrondse parking voor 51 wagens op de voormalige site van Steylaerts in het centrum. De Raad voor Vergunningsbetwistingen vernietigde ondertussen de bouwvergunning van een eerdere aanvraag.
 2. Politierechtbank behandelt zestigtal dossiers tijdens WODCA-zitting: “Die cocaïne in je bloed. Kwam die van één of andere enveloppe die je moest rondbrengen misschien?”
  PREMIUM
  Mechelen

  Politie­recht­bank behandelt zestigtal dossiers tijdens WOD­CA-zit­ting: “Die cocaïne in je bloed. Kwam die van één of andere enveloppe die je moest rondbren­gen misschien?”

  Op de rechtbank van Mechelen is dinsdagvoormiddag een themazitting rond WODCA-controles gehouden. Een 60-tal personen moesten er zich komen verantwoorden voor politierechter Lena Geys. Het merendeel van de beklaagden liep vorig jaar tegen de lamp tijdens de WODCA-acties binnen het Mechels arrondissement.