De wolf die afgelopen weekend twee schapen doodbeet in Duffel dook nu op aan de Zuuthoeve in Lier.
Volledig scherm
PREMIUM
De wolf die afgelopen weekend twee schapen doodbeet in Duffel dook nu op aan de Zuuthoeve in Lier. © RV

Wolf verplaatst zich van Duffel naar Lier: vrouw komt oog in oog te staan met dier

De wolf die afgelopen weekend werd gespot in Duffel en daar twee schapen doodbeet, is nu ook opgedoken in Lier, een goeie 7 kilometer verderop. Een dame die een paard heeft in paardenfokkerij Zuuthoeve kwam zelfs oog in oog te staan met de wolf. Het beest zette het na deze toevallige ontmoeting wel op een lopen. “Deze wolf is wat stoutmoedig, maar niet gevaarlijk voor de mens”, stelt men bij Welkom Wolf.

  1. Scoutsfuif Super Trouper wordt eerste Lierse massa-event sinds corona: “Voorbereidingstijd was kort, goesting des te groter”
    PREMIUM
    Lier

    Scoutsfuif Super Trouper wordt eerste Lierse mas­sa-event sinds corona: “Voorberei­dings­tijd was kort, goesting des te groter”

    De scouts van Lier organiseren op vrijdag 17 september voor de negende keer hun Super Trouper fuif op het scoutsterrein aan de Marnixdreef. Met 1 500 verwachte bezoekers wordt Super Trouper het eerste massa-evenement voor jongeren in Lier sinds de corona-uitbraak. “Iedere aanwezige moet een Covid Safe Ticket kunnen voorleggen”, zegt scoutsleider Simon Rastelli.