Wim Janssens (37) en Joyce Van Roosbroeck (36) kwamen zaterdagavond om in hun Porsche
Volledig scherm
PREMIUM
Wim Janssens (37) en Joyce Van Roosbroeck (36) kwamen zaterdagavond om in hun Porsche © rv

Wim (37) en Joyce (36) overleden na ongeval op terugweg van trouwfeest. Ze laten twee dochters achter: “Voor hen was maar één ding belangrijk en dat waren de kinderen”

“Je denkt dat het je nooit gaat overkomen, maar plots ben je beiden kinderen kwijt.” De familie van Wim Janssens (37) en Joyce Van Roosbroeck (36) zitten in zak en as, nadat het koppel zaterdagnacht het leven liet bij een zwaar verkeersongeval in Koningshooikt. De ouders laten twee dochters achter. “Onze meisjes denken dat mama en papa een verre reis maken. Voor hen is dit drama nog te ver weg”, zeggen de grootouders geëmotioneerd.

  1. Veroordeelde man stuurt filmpjes van seksueel misbruik van stiefdochter door:  “Hiermee vernederde hij zijn slachtoffer nog meer”
    PREMIUM
    Lier

    Veroordeel­de man stuurt filmpjes van seksueel misbruik van stiefdoch­ter door: “Hiermee vernederde hij zijn slachtof­fer nog meer”

    Het parket heeft een celstraf gevorderd van 6 maanden tegen een man uit Lier. De man verspreidde vorig jaar twee filmpjes van het seksueel misbruik op zijn stiefdochter. Dat gebeurde na zijn veroordeling voor de feiten én tijdens de beroepsprocedure. “Ik kan dit echt niet begrijpen”, zucht de stiefdochter, die moedig getuigde in de zittingszaal.