Op dit stuk grond langs de Antwerpsesteenweg wil projectontwikkelaar GBR 22 appartementen en drie huizen bouwen. In de achterliggende wijk Zevenbergen is lang niet iedereen daar blij mee.
Volledig scherm
Op dit stuk grond langs de Antwerpsesteenweg wil projectontwikkelaar GBR 22 appartementen en drie huizen bouwen. In de achterliggende wijk Zevenbergen is lang niet iedereen daar blij mee. © David Legreve

Wijk Zevenbergen protesteert tegen bouwaanvraag 25 wooneenheden: “We maken ons zorgen over extra verkeersdrukte”

Zowat 130 bewoners van de Lierse wijk Zevenbergen hebben zich uitgesproken tegen een bouwaanvraag voor 25 wooneenheden in hun buurt. De omwonenden zijn beducht voor de extra verkeersdruk die het project met zich mee zou brengen. Het stadsbestuur houdt zich voorlopig op de vlakte.

0 reacties

 1. Julien (67) plaatst bordje ‘Eenzame man zoekt eenzame vrouw’ aan zijn raam: “Een goede babbel bij een koffietje, dat mis ik”
  PREMIUM
  Heist-op-den-Berg

  Julien (67) plaatst bordje ‘Eenzame man zoekt eenzame vrouw’ aan zijn raam: “Een goede babbel bij een koffietje, dat mis ik”

  “Door die corona kan ik moeilijk iemand aanspreken. Afstand bewaren, hé.” Heistenaar Julien Van Esch (67 jaar) heeft achter het raam van zijn woonst in de Stationsstraat een bordje met daarop het opschrift ‘Eenzame man zoekt eenzame vrouw’ staan. Door de lockdownperiodes en een afgesprongen relatie zijn het voor Julien eenzame tijden. “Er moet zelfs geen relatie uit voortvloeien. Als ik maar iemand heb om mee te praten.”
 2. Tournée générale. Barvest heropent met foodtruck: “Weersvoorspellingen zullen bepalen wanneer we eten serveren en wanneer niet”
  Lier

  Tournée générale. Barvest heropent met foodtruck: “Weersvoor­spel­lin­gen zullen bepalen wanneer we eten serveren en wanneer niet”

  Bij Barvest, in de Lierse Frederik Peltzerstraat, zal een ingehuurde foodtruck in de komende weken het kloppend hart van de zaak vormen. “We zijn blij dat we opnieuw klanten mogen ontvangen op ons uitgebreide terras, ook al is het in de huidige situatie constant aanpassen”, zegt uitbaatster Ilse Bilsen. “Zo zullen de weersvoorspellingen bijvoorbeeld bepalen wanneer we eten gaan serveren en wanneer niet.”
 1. Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype
  Play

  Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype

 2. Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas
  Play
  Erfgenaam Gezocht

  Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas