Jef Neve en Teus Nobel komen optreden in Lier.
Volledig scherm
Jef Neve en Teus Nobel komen optreden in Lier. © RV

Vzw Ripspiqué strikt Jef Neve en Teus Nobel voor benefietconcert

LierDe vzw Ripspiqué, die op regelmatige basis muziekconcerten organiseert in Lier, heeft op donderdag 23 september pianist Jef Neve en trompettist Teus Nobel te gast in de Lierse Jezuïetenkerk. Beide heren brengen een benefietoptreden ten voordele van de Mangakane Foundation. Die organisatie ondersteunt een onderwijsproject in Zuid-Afrika.

  1. Oppositiepartij Groen Berlaar wil van militair domein groene long maken: “Moeten bij herontwikkeling beroep doen op de kennis van de inwoners”
    Berlaar

    Oppositie­par­tij Groen Berlaar wil van militair domein groene long maken: “Moeten bij herontwik­ke­ling beroep doen op de kennis van de inwoners”

    “Dit stuk geschiedenis van 45 hectare heeft het potentieel om de groene long van onze gemeente te worden.” Gemeenteraadsleden van Groen Berlaar Koen Kerremans en Brend Van Ransbeeck zijn vragende partij voor een groene invulling van het militair domein in de Welvaartstraat, nabij de grens met Koningshooikt. De twee raadsleden willen ook dat de inwoners worden betrokken bij de herontwikkeling van het domein.