De vuilniswagen met automatische zijlader werd dinsdag een eerste keer ingezet in Koningshooikt.
Volledig scherm
De vuilniswagen met automatische zijlader werd dinsdag een eerste keer ingezet in Koningshooikt. © Marc Aerts

Vuilniswagen met zijlader wordt nu ook ingezet in Lier en Koningshooikt: “Belangrijk om containers op juiste manier aan te bieden”

Lier/KoningshooiktIntercommunale Ivarem gaat in een aantal straten in Lier en Koningshooikt een vuilniswagen met automatische zijlader inzetten. Het gaat om een proefproject dat na een half jaar wordt geëvalueerd.

  1. Greet (42) organiseert Sinterklaasfeest voor gezinnen in nood: “Of je nu in armoede leeft of niet, ieder kind moet Sinterklaas kunnen vieren”
    Lier

    Greet (42) organi­seert Sinter­klaas­feest voor gezinnen in nood: “Of je nu in armoede leeft of niet, ieder kind moet Sinter­klaas kunnen vieren”

    “We willen gezinnen die het geld niet hebben zelf een feest te organiseren de kans geven om de komst van de Sint toch te vieren.” Vanuit deze gedachte organiseert Greet Weyns (42) op zondag 4 december een Sinterklaasfeest. Greet is mama van twee en richtte een maand geleden de Groedselkast in Lier op, zodat mensen er terecht kunnen om aan hun basisbehoeften te voldoen.