Tearoom Den Bompa.
Volledig scherm
Tearoom Den Bompa. © GCB

Vrouw licht mensen op via valse taartenverkoop: “De grootste verliezer is vzw Hartekamp, want nu gaat niemand hen nog geloven”

Lier/Berlaar/Heist-op-den-Berg/NijlenEen onbekende vrouw heeft vele mensen in Berlaar, Lier, Nijlen en andere buurgemeentes opgelicht met een valse taartenverkoop. Ze gaat van deur tot deur en zegt dat ze van vzw Hartekamp is, een organisatie die vakanties voor kinderen met een beperking organiseert. De lokale politie doet een oproep een klacht tegen haar in te dienen. Alle tips die naar de dader zouden kunnen leiden zijn welkom. Ook in tearoom Den Bompa heeft ze haar slag geslagen. “We vinden het erg voor onze klanten, want zij zijn ook opgelicht.”

  1. Twee auto’s botsen tegen elkaar: Vrouw overgebracht naar het ziekenhuis
    Duffel

    Twee auto’s botsen tegen elkaar: Vrouw overge­bracht naar het ziekenhuis

    Bij een verkeersongeval op de Hondiuslaan in Duffel is vrijdag een vrouw gewond geraakt. De vrouw was met haar wagen betrokken bij een aanrijding met een andere auto. De wagen met de vrouwelijke chauffeur slingerde na de botsing weg en kwam tot stilstand tegen een stenen muurtje. Ze moest uit het voertuig worden bevrijd door de brandweer. Na de eerste zorgen werd de vouw overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere verzorging. Haar wagen moest worden getakeld. Door het ongeval werd de rijbaan deels afgesloten voor het verkeer. Het veroorzaakt her en der voor file.