Een archieffoto van dancing La Rocca.
Volledig scherm
Een archieffoto van dancing La Rocca. © David Legreve

Vrouw bekoelt woede op politie, maar kan zich achteraf niets meer herinneren

Het parket in Mechelen heeft een celstraf van vier maanden gevorderd tegen Inge V.D.S. De vrouw stond terecht voor weerspannigheid tegenover de politie. “Alleen kan ik me niets meer herinneren. Vermoedelijk heeft mijn ex-vriend iets in mijn drankje gedaan en kreeg ik een black-out”, klonk het.

0 reacties

 1. Telefoon carnavalswinkel Fun-Shop staat roodgloeiend, maar dat is geen goede zaak: “Tot veertig foute oproepen per dag, wellicht door fout bij Google”
  Lier

  Telefoon carnavals­win­kel Fun-Shop staat roodgloei­end, maar dat is geen goede zaak: “Tot veertig foute oproepen per dag, wellicht door fout bij Google”

  Carnavalswinkel Fun-Shop uit Lier wordt al wekenlang overspoeld met telefoontjes van mensen die verkeerd verbonden zijn. “Gemiddeld gaat het om veertig oproepen per dag. Voor ons is dat puur tijdverlies”, zucht zaakvoerder Pieter Kerkhofs. De fout lijkt bij internetgigant Google te zitten, maar daar krijgt Kerkhofs niemand te pakken. “Het is om gek van te worden.”
 2. Man die kickbokser in de benen schoot, vraagt mildere straf: “Ik heb drie keer gevuurd, maar mikte naar de grond”
  PREMIUM
  Lier

  Man die kickbokser in de benen schoot, vraagt mildere straf: “Ik heb drie keer gevuurd, maar mikte naar de grond”

  Baftir S., een man uit Marbella, is vandaag een straf met probatie-uitstel komen vragen aan de rechters in Mechelen. Hij werd in 2019 veroordeeld voor een schietpartij op de parking van dancing La Rocca in Lier. Er werd toen drie keer geschoten op het slachtoffer, een kickbokser. Die werd daarbij in beide benen geraakt en zag zo zijn carrière noodgedwongen gestopt worden.
 1. Gigantische Tyrannosaurus Rex liep langzamer dan de mens
  Play

  Giganti­sche Tyrannosau­rus Rex liep langzamer dan de mens

 2. De stoppen slaan door bij Ruben wanneer badkamer verbouwen niet loopt zoals gehoopt
  Play
  Huis Gemaakt

  De stoppen slaan door bij Ruben wanneer badkamer verbouwen niet loopt zoals gehoopt