De ploeg verbouwers en medewerkers van Het Belofte Land, met centraal onderaan uitbater Jurgen Van Bree en centraal bovenaan vennoot Ahmed Ibrahim.
Volledig scherm
PREMIUM
De ploeg verbouwers en medewerkers van Het Belofte Land, met centraal onderaan uitbater Jurgen Van Bree en centraal bovenaan vennoot Ahmed Ibrahim. © Marc Aerts

Vroegere stamkroeg Felix Timmermans herleeft als eetcafé: “We gaan Vlaamse kost serveren tegen betaalbare prijs”

LierHet Belofte Land, de voormalige stamkroeg van Felix Timmermans, krijgt na een dik jaar leegstand een nieuwe bestemming. Lierenaar Jurgen Van Bree gaat er vanaf vrijdag 1 april een eetcafé uitbaten. “Ik wil hier echte Vlaamse kost serveren tegen een betaalbare prijs”, zegt de nieuwe patron.

 1. Subsidies voor wandelbrug kasteelruïne Ter Elst en nieuwe vondsten op site: “Onderzoeken brachten tekeningen en vermoedelijke schilderijen naar boven”

  Subsidies voor wandelbrug kasteelruï­ne Ter Elst en nieuwe vondsten op site: “Onderzoe­ken brachten tekeningen en vermoede­lij­ke schilderij­en naar boven”

  De aanleg van een nieuwe wandelbrug naar de kasteelruïne Ter Elst in Duffel krijgt via Platteland Plus een subsidie van 130.000 euro. Deze brug is noodzakelijk voor een doorstart van de kasteelruïne als evenementenlocatie en zal de site beter met de omgeving verbinden. Ondertussen hebben archeologen ook enkele vondsten gedaan op de site.
  Duffel
 2. Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaarder: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is
  Mijntelco

  Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaar­der: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is

  Elke woning heeft tegenwoordig een eigen draadloos wifinetwerk, waarmee de meeste apparaten verbonden zijn. Logisch ook, want het scheelt heel wat gedoe met kabels, waardoor je met je apparaat kan gaan en staan waar je wil. Maar dat hoeft niet noodzakelijk met élk apparaat mogelijk te zijn. Bovendien biedt een verbinding via de klassieke ethernetkabel ook enkele voordelen. Mijntelco.be overloopt ze.