Een archiefbeeld van de vroegere discotheek Illusion.
Volledig scherm
Een archiefbeeld van de vroegere discotheek Illusion. © David Legreve

Voormalige discotheek Illusion heeft plaatsje op Monopoly spelbord beet

LierDe voormalige Lierse discotheek Illusion heeft een plaatsje veroverd op het Monopoly spelbord. In het voorjaar van 2022 brengen de mensen achter het bekende gezelschapsspel Monopoly een speciale discothekeneditie op de markt. Het grote publiek besliste tijdens een online stemming dat Illusion daarbij niet mocht ontbreken.

 1. Weer nood aan échte sportsensatie in de woonkamer? Dit zijn onze favoriete sportdocumentaires

  Weer nood aan échte sportsensa­tie in de woonkamer? Dit zijn onze favoriete sportdocu­men­tai­res

  Sportwedstrijden kijken is niet meer wat het geweest is: het blijft gek om geen publiek in de grote stadions te zien. Maar niet getreurd: om de sensatie van sport terug naar uw woonkamer te brengen, verzamelde onze redactie de beste sportdocumentaires van het moment. Ons aanbod? Een turbulent portret van Tiger Woods op Streamz, een blik achter de schermen bij Tottenham Hotspur op Prime Video en de koningsdiscipline van de racesport op Netflix. Zetel? Dekentje? Let’s go!
 2. Van Teuns over Vansevenant tot Vanhoucke: welke Belgen kunnen schitteren in Luik-Bastenaken-Luik?
  Wielrennen

  Van Teuns over Vanseve­nant tot Vanhoucke: welke Belgen kunnen schitteren in Luik-Bastenaken-Luik?

  De laatste Belgische zege in Luik-Bastenaken-Luik dateert al van 2011. Philippe Gilbert klopte toen de gebroeders Schleck in een sprint met drie. Krijgen we tien jaar later opnieuw een landgenoot te zien op het hoogste schavotje in La Doyenne? Het wordt moeilijk, maar enkele Belgen hebben zeker en vast de capaciteiten om hoog te mogen mikken. En jouw Gouden Klassiekers-ploeg op de slotdag van het Ardense luik veel punten te bezorgen. Een oplijsting.
 1. Appartement onbewoonbaar na keukenbrand
  Lier

  Apparte­ment onbewoon­baar na keuken­brand

  De brandweer is woensdagochtend omstreeks 9 uur moeten uitrukken naar de Eeuwfeestlaan in Lier. In een appartement op de eerste verdieping was er brand ontstaan in de keuken. De brandweer kreeg het vuur snel onder controle. De brandschade bleef beperkt tot de keuken, maar in de rest van de woning was er wel rookschade. De brandweer moest nadien ventileren. De flat werd tijdelijk onbewoonbaar verklaard. De bewoners van de andere appartementen werden preventief geëvacueerd, maar mochten na de bluswerken opnieuw naar hun woningen. Hun flats raakten niet beschadigd. Bij de brand raakte niemand gewond.
 2. Man die kickbokser in de benen schoot, vraagt mildere straf: “Ik heb drie keer gevuurd, maar mikte naar de grond”
  PREMIUM
  Lier

  Man die kickbokser in de benen schoot, vraagt mildere straf: “Ik heb drie keer gevuurd, maar mikte naar de grond”

  Baftir S., een man uit Marbella, is vandaag een straf met probatie-uitstel komen vragen aan de rechters in Mechelen. Hij werd in 2019 veroordeeld voor een schietpartij op de parking van dancing La Rocca in Lier. Er werd toen drie keer geschoten op het slachtoffer, een kickbokser. Die werd daarbij in beide benen geraakt en zag zo zijn carrière noodgedwongen gestopt worden.
 1. Staf Coppens en zijn kinderen halen hilarische grap uit met oma
  Play
  Camping Coppens

  Staf Coppens en zijn kinderen halen hilarische grap uit met oma

 2. Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwagen
  Play

  Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwa­gen