Liers burgemeester Frank Boogaerts belooft plechtig dat hij in februari geen druppel alcohol zal drinken: “Het is een eerder symbolisch engagement, want ik drink sowieso niet.”
Volledig scherm
Liers burgemeester Frank Boogaerts belooft plechtig dat hij in februari geen druppel alcohol zal drinken: “Het is een eerder symbolisch engagement, want ik drink sowieso niet.” © Laenen

Voor burgemeester Boogaerts is het altijd Tournée Minérale

0 reacties

 1. Zoektocht naar vaderdagcadeau levert Mechelaar horlogemerk ARTUUR op: “Zou ze graag morgen al in de winkels in New York zien liggen”
  PREMIUM
  Onze-Lieve-Vrouw-Waver/Mechelen

  Zoektocht naar vaderdagca­deau levert Mechelaar horloge­merk ARTUUR op: “Zou ze graag morgen al in de winkels in New York zien liggen”

  Moederdag is net voorbij of daar komt op kousenvoeten Vaderdag al aangeslopen. Voor Kevin Perez (41) uit Onze-Lieve-Vrouw-Waver een belangrijke dag, want de dag voor de papa’s was onrechtstreeks het begin van een zoektocht naar het perfecte cadeau voor zijn verwekker. Het resulteerde in ARTUUR, een betaalbaar horlogemerk dat tijdloos design combineert met verwisselbare bandjes.
 2. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. Beer met gewonde poot gaat lunch ophalen bij inwoner in Michigan
  Play

  Beer met gewonde poot gaat lunch ophalen bij inwoner in Michigan

 2. Twaalfjarige Allie uit VS krijgt haar eerste vaccin: "Ik kan niet wachten"
  Play

  Twaalfjari­ge Allie uit VS krijgt haar eerste vaccin: "Ik kan niet wachten"