Een blik op de vernieuwde website van Visit Lier.
Volledig scherm
Een blik op de vernieuwde website van Visit Lier. © RV

Visit Lier pakt uit met vernieuwde website

LierSinds kort steekt de website van de Lierse toeristische dienst in een nieuw jasje. De vernieuwde versie van www.visitlier.be zou gebruiksvriendelijker, uitgebreider en overzichtelijker moeten zijn dan de oude versie.

 1. Fietsteam van politie houdt gerichte actie op sluikstort

  Fietsteam van politie houdt gerichte actie op sluikstort

  De politiezone Bodukap (Bonheiden, Duffel, Sint-Katelijne-Waver en Putte) heeft tijdens een gerichte controleactie 64 auto’s en 79 personen gecontroleerd. De politie zette hiervoor zijn fietsteam in. “De actie was gericht op sluikstort en verkeersleefbaarheid”, luidt het bij de politiezone. Gelijktijdig met de politieactie van het fietsteam hiel de politie ook nog een twee actie. Eén die zich richtte op het vermijden van diefstallen in woningen.
  Duffel, Sint-Katelijne-Waver
 2. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  3

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.