WZC Sint-Jozef aan de Lierse Koningin Astridlaan is in lockdown, nadat ongeveer vijftig bewoners en twintig personeelsleden positief testten op corona. De civiele bescherming helpt met het inrichten van een cohortafdeling.
Volledig scherm
PREMIUM
WZC Sint-Jozef aan de Lierse Koningin Astridlaan is in lockdown, nadat ongeveer vijftig bewoners en twintig personeelsleden positief testten op corona. De civiele bescherming helpt met het inrichten van een cohortafdeling. © David Legreve

Vijftigtal bewoners en twintigtal personeelsleden WZC Sint-Jozef testen positief op corona, civiele bescherming helpt cohortafdeling inrichten

LierDe corona-uitbraak die zich vorige week manifesteerde in het Lierse woonzorgcentrum Sint-Jozef neemt alsmaar grotere proporties aan. Een algemene testronde eerder deze week wees nu uit dat ongeveer vijftig bewoners en twintig personeelsleden besmet raakten. De civiele bescherming helpt momenteel bij het inrichten van een cohortafdeling.

 1. Net 40.000 tulpen geplant, maar eigenaar maakt plots einde aan Bloemenplukweide van Ben (37): “Droom die stopt, maar we geven niet op”
  Aartselaar

  Net 40.000 tulpen geplant, maar eigenaar maakt plots einde aan Bloemen­pluk­wei­de van Ben (37): “Droom die stopt, maar we geven niet op”

  De Bloemenplukweide aan de Groenenhoek houdt op te bestaan. Een zware tegenvaller voor initiatiefnemer Ben Rombouts (37) want ze hadden er net duizenden narcissen en zo’n 40.000 tulpenbollen geplant. “De verhuurder heeft de overeenkomst plots stopgezet en dat komt toch wel even aan. We hopen nu toch nog te kunnen ‘oogsten’ en gaan op zoek naar een alternatief”, blijft Ben strijdvaardig.
 1. Vulkaan Etna spuwt opnieuw lava uit
  Play

  Vulkaan Etna spuwt opnieuw lava uit

 2. "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafdeling in Egyptisch ziekenhuis
  Play

  "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafde­ling in Egyptisch ziekenhuis