Uitbater Pascal Scheers met zijn gezin aan de grill.
Volledig scherm
PREMIUM
Uitbater Pascal Scheers met zijn gezin aan de grill. © Marc Aerts

Vier jaar nadat truck binnen reed in ‘t Hoeveke heropent restaurant als Grillax: “Concept blijft ook in nieuwbouw grotendeels hetzelfde”

LierVier jaar nadat een vrachtwagen binnen reed in het Lierse restaurant Hoeveke heeft uitbater Pascal Scheers (58) eindelijk een nieuwe start kunnen nemen met zijn zaak. ’t Hoeveke gaat verder onder de naam Grillax en werd ondergebracht in een gezellig ingerichte nieuwbouw.

 1. “Aan deze doofpotoperatie doen wij niet mee”: volledige oppositie stapt op tijdens gemeenteraad
  PREMIUM

  “Aan deze doofpotope­ra­tie doen wij niet mee”: volledige oppositie stapt op tijdens gemeente­raad

  Hommeles in Boechout. De voltallige oppositie is opgestapt tijdens de gemeenteraad. Het teer punt is de samenstelling van de nieuwe deontologische commissie. Een erg gevoelige kwestie in Boechout gezien de beschuldigingen aan het adres van de burgemeester en de aantijgingen van belangenvermenging tussen politici en projectontwikkelaars. Volgens de oppositie wil het bestuur die deontologische commissie vooral monddood maken. “Een burgemeester met een greintje fatsoen was al lang zelf opgestapt.”
  Boechout
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 3. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 1. Muziekproducer Stijn Claes (26) brengt nieuw eigen nummer ‘Mezelf zijn’: “Nu wil ik met mijn muziek iets betekenen”

  Muziekpro­du­cer Stijn Claes (26) brengt nieuw eigen nummer ‘Mezelf zijn’: “Nu wil ik met mijn muziek iets betekenen”

  Muziekproducer Stijn Claes (26) uit Lier werkt met verschillende artiesten en produceert vooral voor anderen. Met zijn eigen project behaalde hij in december 2022 250.000 streams op Spotify. Eerst maakte hij vooral vrolijke muziek met positieve boodschappen. Nu wil hij de diepere toer op en muziek brengen die echt iets betekent. ‘Mezelf zijn’ is zijn nieuwste single en de titel spreekt voor zich: “Ik ben dieper gaan graven binnen mezelf en van daaruit is dit nummer ontstaan.”
  Lier
 2. Lyra-Lierse speelt zaterdag de topper op het veld van Hades Kiewit: “Wedstrijd met een gouden randje”
  PREMIUM
  voetbal tweede nationale B

  Ly­ra-Lier­se speelt zaterdag de topper op het veld van Hades Kiewit: “Wedstrijd met een gouden randje”

  Lyra-Lierse staat na een 16 op 18 plots in de top vier van tweede nationale B, op vijf punten van de leider en dat is Hades Kiewit. Zaterdag - let op: vervroegd aanvangsuur: 18.30 uur - staat er op het veld van Hades Kiewit dus een heuse topper op het programma, waarin Lyra-Lierse zich helemaal in het zog van Hades kan voetballen. Bij winst beent Lyra-Lierse de leider zo goed als bij.