De Vespallieters tijdens hun recentste uitstap in Klein-Brabant.
Volledig scherm
De Vespallieters tijdens hun recentste uitstap in Klein-Brabant. © RV

Vespallieters sluiten zomerseizoen af met uitstap naar Klein-Brabant

De Vespallieters – twintig vrienden uit Lier en omgeving die graag met de Vespa rijden - sloten onlangs hun zomerseizoen af met een tochtje langs de scheldeboorden in Klein-Brabant. “Om onze midlifecrisis tegen te gaan, besloten we om regelmatig eens samen te gaan toeren”, knipoogt groepslid Thomas Renders.

0 reacties

 1. Overleden vrouw (53) aangetroffen in Netekanaal
  Lier

  Overleden vrouw (53) aangetrof­fen in Netekanaal

  Politie en parket onderzoeken momenteel de dood van een 53-jarige vrouw uit Kontich. De vrouw werd vanmorgen omstreeks 8 uur aangetroffen in het Netekanaal langs de Mijl in Lier. Hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse. De brandweer haalde de overleden vrouw uit het water. De politie van Lier startte hierop een onderzoek op. “Zowel het labo als een wetsgeneesheer kwamen ter plaatse voor de nodige vaststellingen”, zegt eerste substituut Lieselotte Claessens van de Mechelse afdeling van het Antwerpse parket. “In de loop van vrijdag zal er een autopsie worden uitgevoerd om de exacte doodsoorzaak te achterhalen.”
 2. Kevin Delbaen (City Pirates) koppelt persoonlijke ambities aan die van derdeprovincialer KV Hooikt: “Ik wil nummer een zijn”
  Voetbal Derde provinciale

  Kevin Delbaen (City Pirates) koppelt persoonlij­ke ambities aan die van derdepro­vin­ci­a­ler KV Hooikt: “Ik wil nummer een zijn”

  Kevin Delbaen (21) verlaat tweedenationaler City Pirates na drie seizoenen. De jonge Lintenaar was er voornamelijk invallersdoelman, maar koos er nu toch voor om de deur van het Jef Mermansstadion achter zich dicht te trekken. Delbaen, die zijn jeugdopleiding vooral genoot bij Lierse, maar ook bij Heist en Beerschot de revue passeerde, trekt naar Hooikt, waar hij zijn eigen ambities aan die van de ambitieuze derdeprovincialer koppelt.
 1. Waar kwam dat vandaan? Bliksem slaat in op klaarlichte dag
  Play

  Waar kwam dat vandaan? Bliksem slaat in op klaarlich­te dag

 2. Alles voor de wetenschap! Nederland opent testcafé waar je nu al een pintje kan drinken
  Play

  Alles voor de wetenschap! Nederland opent testcafé waar je nu al een pintje kan drinken