De man werd opgepakt aan het station van Lier toen hij een fiets probeerde te stelen. (ARCHIEF - fietsparking van het station in Lier)
Volledig scherm
De man werd opgepakt aan het station van Lier toen hij een fiets probeerde te stelen. (ARCHIEF - fietsparking van het station in Lier) © Klaas De Scheirder

Verslaafde man ontslaat zichzelf uit PAAZ-afdeling, steelt verschillende goederen en verzet zich bij arrestatie: Parket eist 15 maanden cel

LierHet parket in Mechelen heeft een celstraf van 15 maanden effectief gevorderd tegen een man uit Lier. De man stond terecht voor een reeks diefstallen en weerspannigheid.

  1. KEMPENSE KLEPPERS. Miljoenen kinderen spelen wereldwijd met Clics uit Wuustwezel: “Geen enkele winkel wilde ze... tot ik een huis van 700.000 blokjes liet bouwen”
    PREMIUM
    Wuustwezel

    KEMPENSE KLEPPERS. Miljoenen kinderen spelen wereldwijd met Clics uit Wuustwezel: “Geen enkele winkel wilde ze... tot ik een huis van 700.000 blokjes liet bouwen”

    Vele miljoenen kinderen in tientallen landen hebben er zich al kostelijk mee geamuseerd: de speelgoedblokjes van Clics. En nee, die rollen niet in China uit een fabriek. Vanuit Wuustwezel heeft Hedwig Van Roy er een wereldsucces van gemaakt, en dat met amper 17 personeelsleden. “Lego is nog een heel pak groter dan ons, maar Clics is wel een evergreen geworden.” Ondertussen is de ondernemer ook nog met een bijzonder ‘nevenproject’ gestart: drijvende zonnepanelen.