Archiefbeeld van het vaccinatiecentrum in Lier
Volledig scherm
Archiefbeeld van het vaccinatiecentrum in Lier © Stad Lier

Vaccinatiecentrum in Lier zet zaterdag Johnson & Johnson-vaccin zonder uitnodiging

Lier/Duffel/Berlaar/Nijlen/RanstIn het vaccinatiecentrum van eerstelijnszone Pallieterland in Lier kan je op zaterdag 17 juli zonder afspraak een prik laten zetten. Die dag wordt er gevaccineerd met het Johnson & Johnson-vaccin, wat maakt dat je met één prik volledig gevaccineerd bent.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.