Kelly Verheyden en Steven Gijselinck in hun horecazaak, die voortaan Bistro Leon gaat heten.
Volledig scherm
Kelly Verheyden en Steven Gijselinck in hun horecazaak, die voortaan Bistro Leon gaat heten. © RV/Marcel Schoeters

Uitbaters dopen Poeskaffee om tot Bistro Leon: “Passanten dachten verkeerdelijk dat je hier enkel voor koffie en een wafel terecht kan”

Zeg niet langer Poeskaffee, maar Bistro Leon. De bekende horecazaak op de Lierse Grote Markt heropent nu donderdag de deuren met de zelfde uitbaters, maar met een andere naam. “Leon verwijst naar mijn vierjarige petekindje”, zegt uitbaatster Kelly Verheyden.

 1. Ouders richten vzw op om geld in te zamelen voor levenslange revalidatie van dochter (6): “Marthe lijdt aan hersenverlamming. De zorg is onbetaalbaar”
  Bonheiden/Boechout

  Ouders richten vzw op om geld in te zamelen voor levenslan­ge revalida­tie van dochter (6): “Marthe lijdt aan hersenver­lam­ming. De zorg is onbetaal­baar”

  Ouders Jill Bruynseels en Andy Van Linden uit Bonheiden hebben een vzw opgericht om geld in te zamelen om de levenslange revalidatie van hun oogappel Marthe (6) te bekostigen. Het guitige meisje lijdt aan hersenverlamming. “De zorg voor onze dochter is onbetaalbaar”, verklaart het jonge gezin. Op 7 augustus organiseren ze een eerste benefiet in Boechout. Op termijn willen de mama en papa met hun vzw ook andere kinderen en hun ouders helpen.
 2. Maar 5% gezinnen beschikt over goedkoopste energiecontracten: zo betaal ook jij minder
  Energie

  Maar 5% gezinnen beschikt over goedkoop­ste energiecon­trac­ten: zo betaal ook jij minder

  De consument raakt niet wijs uit de energiemarkt en zijn stroom- en aardgasfactuur. Hij is nauwelijks op de hoogte van de contractvoorwaarden, weet amper of hij een vaste of variabele prijs betaalt en heeft geen inzicht in de verschillende vaste kosten. Het gevolg: door een gebrek aan informatie betaalt hij een te hoge energieprijs. Maar waar vind je alle essentiële informatie? Mijnenergie.be schept klaarheid.