TUI helpt klanten De Reisspecialist

LIER/NIJLENReisorganisator TUI heeft in Nijlen en Lier het klantenbestand van het failliete reisbureau De Reisspecialist overgenomen. "Wij handelen de boekingen af van honderden klanten", zegt een TUI-perswoordvoerder. In Nijlen heeft TUI zich gevestigd in het kantoor van De Reisspecialist.

  1. Robotland, waar je een hoovercraft leert besturen en een robot je drankje maakt: “Een park als dit vind je nergens anders”
    PREMIUM
    Essen

    Robotland, waar je een hoover­craft leert besturen en een robot je drankje maakt: “Een park als dit vind je nergens anders”

    Luc Van Thillo (51) kijkt vol spanning uit naar het einde van de maand, want dan opent ‘zijn’ Robotland in voormalige douaneloods in Essen. Het dorp waar hij geboren en getogen is. Voor de Vlaamse ondernemer, gebeten door alles wat met transport en technologie te maken heeft, is het een beetje een droom die in vervulling gaat. “Als ik als kind naar de Efteling ging en daar popjes zag bewegen, probeerde ik dat thuis na te maken”, knipoogt de ondernemer. De opening van 31 oktober is wel twijfelachtig door de nieuwe maatregelen.