Na een lange revalidatie in het Lierse Heilig-Hartziekenhuis liet Tom Van Driessche Sint-Gummarus op zijn arm tatoeëren.
Volledig scherm
PREMIUM
Na een lange revalidatie in het Lierse Heilig-Hartziekenhuis liet Tom Van Driessche Sint-Gummarus op zijn arm tatoeëren. © David Legreve

Tom (29) laat tattoo Lierse patroonheilige Sint-Gummarus plaatsen na zwaar ongeval: “Uit dank voor goede zorgen in ziekenhuis van Lier”

LierAnderhalf jaar nadat hij bij een zwaar verkeersongeval tal van breuken opliep, is Tom Van Driessche (29) bijna klaar om het gewone leven te hervatten. Tijdens zijn revalidatie liet de Lierenaar een tatoeage van de Lierse patroonheilige Sint-Gummarus (ook bekend als hersteller van breuken) op zijn arm plaatsen. “Uit dank voor de goede zorgen die ik in het ziekenhuis van Lier kreeg”, knipoogt Van Driessche. “En het heeft nog geholpen ook.”

  1. RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”
    TV

    RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”

    Over Anne Boleyn werd al veel gezegd en geschreven, maar zelden trok de tweede van zes echtgenotes van Hendrik VIII zo veel de aandacht als met de nieuwste reeks over haar leven. ‘Anne Boleyn’, een driedelige miniserie met Jodie Turner-Smith in de titelrol op Streamz, beeldt Anne Boleyn namelijk voor het eerst af als een niet-witte vrouw. Of die nieuwe interpretatie ook tot een verfrissende kijkervaring leidt? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.