Na een lange revalidatie in het Lierse Heilig-Hartziekenhuis liet Tom Van Driessche Sint-Gummarus op zijn arm tatoeëren.
Volledig scherm
PREMIUM
Na een lange revalidatie in het Lierse Heilig-Hartziekenhuis liet Tom Van Driessche Sint-Gummarus op zijn arm tatoeëren. © David Legreve

Tom (29) laat tattoo Lierse patroonheilige Sint-Gummarus plaatsen na zwaar ongeval: “Uit dank voor goede zorgen in ziekenhuis van Lier”

LierAnderhalf jaar nadat hij bij een zwaar verkeersongeval tal van breuken opliep, is Tom Van Driessche (29) bijna klaar om het gewone leven te hervatten. Tijdens zijn revalidatie liet de Lierenaar een tatoeage van de Lierse patroonheilige Sint-Gummarus (ook bekend als hersteller van breuken) op zijn arm plaatsen. “Uit dank voor de goede zorgen die ik in het ziekenhuis van Lier kreeg”, knipoogt Van Driessche. “En het heeft nog geholpen ook.”

  1. Standhouders voor nieuwe editie Boerenmarkt in Sint-Katelijne-Waver gezocht
    Sint-Katelijne-Waver

    Standhou­ders voor nieuwe editie Boeren­markt in Sint-Katelijne-Wa­ver gezocht

    De Katelijnse Boerenmarkt zoekt nog naar standhouders. De markt, die zal plaatsvinden op 5 mei, biedt onder andere groenten, fruit, plantgoed, ambachtelijke producten en zelfgemaakte hebbedingen aan. Bezoekers krijgen ook een hapje en tapje aangeboden en er is ook randanimatie voorzien. Standhouders kunnen die dag hun kraam opzetten op het binnenplein van het gemeentehuis. De markt vindt plaats van 18 tot 22 uur. Standhouders mogen zich aanmelden via de website van de gemeente.