Toekomstig Liers burgemeester Rik Verwaest had zijn oudste dochter Eef meegebracht naar de eedaflegging.
Volledig scherm
Toekomstig Liers burgemeester Rik Verwaest had zijn oudste dochter Eef meegebracht naar de eedaflegging. © Tessa Kraan

Toekomstig burgemeester Rik Verwaest neemt dochtertje Eef (3) mee naar eedaflegging: “Ik begin met veel enthousiasme en ambitie aan mijn opdracht”

LierRik Verwaest (N-VA) heeft woensdagochtend bij provinciegouverneur Cathy Berx de eed afgelegd als toekomstig burgemeester van Lier. De 36-jarige Verwaest volgt vanaf 1 januari zijn veertig jaar oudere partijgenoot Frank Boogaerts op. “Begin dit jaar was ik al enkele maanden waarnemend burgemeester en dat was een goede generale repetitie”, zegt Verwaest.

 1. Duffelse vzw Klim Op organiseert quiz voor vzw Wijzersterk

  Duffelse vzw Klim Op organi­seert quiz voor vzw Wijzer­sterk

  De vzw Klim Op Duffel organiseerde dit weekend een quiz ten voordele van de vzw Wijzersterk, een lokale organisatie die personen met een beperking een zinvolle en aangepaste dagbesteding aanbiedt. Net geen 50 ploegen namen deel aan de quiz in zaal De Kleiput op de site van het Universitair Psychiatrisch Centrum in Duffel. Winnaar werd de ploeg van ‘Exlcusief’. ‘Joost mag het weten’ en ‘Kwistetniet 1998' stonden mee op het podium. De laatste ploeg van het deelnemersveld kreeg een “weekendje Wenen” voor hun inzet, dit in de vorm van 20kg ajuinen. Enkele leden van Wijzersterk staken tijdens de quiz samen met vrijwilligers van Klim Op de handen uit de mouwen.
  Duffel, Sint-Katelijne-Waver
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.