Er wordt tijdelijk eenrichtingsverkeer ingevoerd op een deel van de Lispersteenweg.
Volledig scherm
Er wordt tijdelijk eenrichtingsverkeer ingevoerd op een deel van de Lispersteenweg. © David Legreve

Tijdelijk eenrichtingsverkeer op deel Lispersteenweg

LierOp de Lispersteenweg in Lier geldt tot en met 23 december eenrichtingsverkeer tussen de Guldensporenlaan en het Hof van Beieren (in de richting van de ring). Dit omdat er een bouwkraan werd opgesteld ter hoogte van de Lispersteenweg 104.

 1. Fusie van Kontich en Lint nog niet voor meteen: “Nog geen vraag gekregen, maar we staan open voor alle gesprekken”
  PREMIUM
  Kontich/Lint

  Fusie van Kontich en Lint nog niet voor meteen: “Nog geen vraag gekregen, maar we staan open voor alle gesprekken”

  Er zijn nog geen formele gesprekken geweest over een mogelijke fusie tussen Kontich en Lint. Dat heeft Kontichs burgemeester Bart Seldeslachts (N-VA) de afgelopen gemeenteraad onderstreept. “We voelen op dit moment geen acute noodzaak om te fusioneren”, aldus de burgemeester. “Maar het is wel een uitdaging die voor ons ligt. Gebeurt het niet deze of de volgende legislatuur, dan toch ergens dáárna.”
 2. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.