Vanaf maandag 23 mei schrapt de NMBS (tijdelijk) enkele piekuurtreinen die normaal de provincie Antwerpen doorkruisen.
Volledig scherm
Vanaf maandag 23 mei schrapt de NMBS (tijdelijk) enkele piekuurtreinen die normaal de provincie Antwerpen doorkruisen. © Klaas De Scheirder

Tien piekuurtreinen tijdelijk geschrapt wegens tekort aan begeleiders

Provincie AntwerpenVervoersmaatschappij NMBS laat weten dat er vanaf maandag 23 mei (tijdelijk) tien piekuurtreinen worden afgeschaft die normaal de provincie Antwerpen doorkruisen. De reden is een tekort aan personeel.

  1. Reggae-hiphop-formatie Wahwahsda maakt comeback: “Na een sabbatperiode van vijf jaar begon het gewoon te hard te kriebelen”
    PREMIUM
    ANTWERPEN

    Reg­gae-hip­hop-formatie Wahwahsda maakt comeback: “Na een sabbatperi­o­de van vijf jaar begon het gewoon te hard te kriebelen”

    “Wah, waaaah, wah was da?” Het klinkt wellicht nog bekend in de oren van iedereen in en rond de Koekenstad die zich de afgelopen decennia met reggae en hiphop bezig hield. Tien jaar na hun laatste album komt de vijfkoppige reggae-hiphop-formatie ‘Wahwahsda’ rond ‘Sput’ en ‘Wally’ - gekend van Tourist LeMC - met nieuw werk én plannen voor nieuwe liveshows. “Onze nieuwe single gaat over de zoektocht naar een plek voor jezelf in de wereld, en dat dat perfect oké is.”