Het gezellige tuinterras van De Comeet werd onlangs uitgebreid met een dakterras.
Volledig scherm
PREMIUM
Het gezellige tuinterras van De Comeet werd onlangs uitgebreid met een dakterras. © Kristof De Cnodder

TERRASTIP: De Comeet. Charmante binnentuin kreeg er nu ook een dakterras bij

LierHet Laatste Nieuws neemt u deze zomer mee naar de gezelligste horecaterrassen uit de ruime regio. Deze week gaan we langs in De Comeet in Lier, waar de pittoreske binnentuin onlangs werd uitgebreid met een dakterras. De ideale plek om je aan enkele tapasbordjes te wagen.

  1. SC Duffel wist 0-3-achterstand uit in slothalfuur en pakt eerste zege in spektakelderby tegen FC Katelijne (4-3): “Precies wat we nodig hadden”
    voetbal derde provinciale B

    SC Duffel wist 0-3-achter­stand uit in slothalf­uur en pakt eerste zege in spektakel­der­by tegen FC Katelijne (4-3): “Precies wat we nodig hadden”

    In een nog niet zo heel ver verleden was de derby tussen Duffel en FC Katelijne er een in de nationale reeksen, maar intussen vinden we beide clubs terug in derde provinciale. Een ander niveau, maar aan animo nog steeds geen gebrek. Katelijne liep zondag tot 0-3 uit, een hattrick van Öztürk, maar een goal van Kerremans bracht opnieuw spanning en de rode kaart voor bezoeker Peeters bleek een kantelpunt. Plots lukte alles voor de Duffelaars die de scheve situatie helemaal ombogen in het laatste half uur, 4-3 was de eindstand.