Voorgerecht: carpaccio van lam en salade van asperges en paling.
Volledig scherm
PREMIUM
Voorgerecht: carpaccio van lam en salade van asperges en paling. © Annelin Marien

TAKEAWAYRECENSIE. Barrel: luxe-afhaal

Alle dagen koken nu de restaurants gesloten zijn? Het is niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig bieden veel restaurants nog takeaway aan voor wie zelf koken even beu is én daarbij de lokale horeca wil steunen. Onze recensent bestelde een luxe-afhaalmenu bij Barrel uit Lier. Lees hier meer over onze restaurantrecensies.

 1. The Big Bounce on Tour is gigantisch succes: “Tot eind juni naar meer dan 50 scholen en ook boekingen voor september lopen als een trein”
  Brasschaat/Beveren/Borsbeek

  The Big Bounce on Tour is gigantisch succes: “Tot eind juni naar meer dan 50 scholen en ook boekingen voor september lopen als een trein”

  De broers Jan en Guy Pluym van Feathers Events lanceerden begin dit jaar het idee om met hun muziekfestival in combinatie met springkasten, The Big Bounce, naar de Vlaamse scholen te trekken. Een schot in de roos, want tot eind juni zitten ze helemaal volgeboekt. Vlaamse scholen zagen het blijkbaar als een perfect alternatief voor afgelaste schoolreizen. De broers breiden het concept uit naar begin van het volgend schooljaar en naar steden en gemeeten.
 2. Lierenaar Robin (20) groeit onder vleugels van idool Koen Wauters uit tot revelatie bij The Voice: “Na eerste noot verdwijnen alle zenuwen”
  PREMIUM
  Lier

  Lierenaar Robin (20) groeit onder vleugels van idool Koen Wauters uit tot revelatie bij The Voice: “Na eerste noot verdwijnen alle zenuwen”

  Eén van dé ontdekkingen in het lopende seizoen van The Voice van Vlaanderen is Robin Crauwels. De 20-jarige Lierenaar zit in het team van zijn idool Koen Wauters en geniet met volle teugen van het hele avontuur. “Voor deze once in a lifetime ervaring moet nu even alles wijken”, zegt Robin aan de vooravond van een nieuwe liveshow.
 1. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"

 2. Oudste radiopresentator ter wereld (96) stopt na 72 jaar
  Play

  Oudste radiopre­sen­ta­tor ter wereld (96) stopt na 72 jaar