Het bestuur van Lierse supportersclub Lisp 1.
Volledig scherm
PREMIUM
Het bestuur van Lierse supportersclub Lisp 1. © Marc Aerts

Supportersclub Lisp 1 juicht al honderd jaar voor de voetballers van Lierse: “Het Lisp is altijd echte voetbalgrond gebleven”

LierLierse supportersclub Lisp 1 bestaat exact honderd jaar en is daarmee de oudste (nog actieve) fanclub die voetbalploeg Lierse heeft. Naar aanleiding van het eeuwfeest werd er een receptie georganiseerd in het Herman Vanderpoortenstadion. “Ook na Lierses faillissement is het Lisp voetbalgrond gebleven.”

  1. Brusselaar Anas Tahiri verliet Roemeense kampioen Cluj na half jaar voor terugkeer naar Eredivisie bij Heerenveen: “Ik wilde niet nóg meer tijd verliezen”
    Voetbal buitenland

    Brusselaar Anas Tahiri verliet Roemeense kampioen Cluj na half jaar voor terugkeer naar Eredivisie bij Heerenveen: “Ik wilde niet nóg meer tijd verliezen”

    Anas Tahiri is weer in Nederland en klaar om zaterdag bij Heerenveen te debuteren tegen Twente. Maar de terugkeer van de 26-jarige Brusselaar in de Eredivisie is opmerkelijk aangezien hij pas zes maanden geleden de overstap maakte van RKC Waalwijk naar de Roemeense kampioen Cluj. Daar ging het de middenvelder, die zijn jeugdopleiding kreeg bij Anderlecht en Lierse, waar hij ook zijn profdebuut maakte, aanvankelijk voor de wind. Tot een trainerswissel eind augustus abrupt een einde maakte aan zijn sportieve ambities in Roemenië.