Het bestuur van Lierse supportersclub Lisp 1.
Volledig scherm
PREMIUM
Het bestuur van Lierse supportersclub Lisp 1. © Marc Aerts

Supportersclub Lisp 1 juicht al honderd jaar voor de voetballers van Lierse: “Het Lisp is altijd echte voetbalgrond gebleven”

LierLierse supportersclub Lisp 1 bestaat exact honderd jaar en is daarmee de oudste (nog actieve) fanclub die voetbalploeg Lierse heeft. Naar aanleiding van het eeuwfeest werd er een receptie georganiseerd in het Herman Vanderpoortenstadion. “Ook na Lierses faillissement is het Lisp voetbalgrond gebleven.”

 1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.
 2. Chauffeur rijdt 32 kilometer per uur te snel in bebouwde kom: “Hij had geen rijbewijs op zak”
  Duffel

  Chauffeur rijdt 32 kilometer per uur te snel in bebouwde kom: “Hij had geen rijbewijs op zak”

  De politiezone Bodukap (Bonheiden, Duffel, Sint-Katelijne-Waver en Putte) heeft bij een snelheidscontrole langs de A. Stocletlaan in Duffel een chauffeur geflitst aan 82 kilometer per uur. De chauffeur reed dus 32 kilometer per uur sneller dan toegestaan. Hij werd aan de kant gezet. “Bij die controle bleek dat hij geen rijbewijs op zak had”, luidt het bij de politiezone. “Hij kreeg hiervoor een proces-verbaal.” In totaal werden er op de A. Stocletlaan 694 chauffeurs gecontroleerd. Naast deze snelheidsduivel reden er nog 99 anderen te snel. Zij moesten allen hun boete meteen betalen. “Tijdens de ze controleactie werden er ook nog drie boetes uitgeschreven voor het gebruik van een gsm-toestel achter het stuur”, besluit de politie.