Uitbaters Saskia Vercammen, Tina De Wolf en Cor Corneillie aan de toog van d'Eyckenboom. Sven Vinck ontbreekt op de foto.
Volledig scherm
Uitbaters Saskia Vercammen, Tina De Wolf en Cor Corneillie aan de toog van d'Eyckenboom. Sven Vinck ontbreekt op de foto. © Kristof De Cnodder

Stadsherberg d’Eyckenboom viert tiende verjaardag met gratis muzikale optredens: “Leuke manier om onze vaste klanten te bedanken”

LierStadsherberg d’Eyckenboom, één van de meest authentieke Lierse cafés op de Lierse Grote Markt, viert zondag zijn tiende verjaardag. Verschillende muzikale gasten komen langs voor een optreden. “We moeten het vooral hebben van onze vaste klanten en die willen we bedanken.”

  1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
    Tweakers

    De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

    Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.