KONINGSHOOIKT - Rouwregister ter nagedachtenis voor het koppel dat afgelopen weekend om het leven kwam bij een zwaar verkeersongeval.
Volledig scherm
KONINGSHOOIKT - Rouwregister ter nagedachtenis voor het koppel dat afgelopen weekend om het leven kwam bij een zwaar verkeersongeval. © Stad Lier

Stad legt rouwregister ter nagedachtenis voor koppel dat om het leven kwam bij ongeval

LierDe stad Lier heeft in het dienstencentrum De Waaier in Koningshooikt een rouwregister neergelegd ter nagedachtenis voor Wim Janssens (37) en Joyce Van Roosbroeck (36). Het jonge koppel kwam afgelopen weekend om het leven bij een verkeersongeval op de Aarschotsesteenweg (N10) in Koningshooikt.

 1. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.
 2. Politie controleert fietsers op fietsverlichting
  Bonheiden

  Politie contro­leert fietsers op fietsver­lich­ting

  Tijdens de donkere wintermaanden houdt de politie geregeld controles op het gebruik van correcte verlichting bij fietsers. Dat gebeurde ook in Duffel en Bonheiden. De verkeersdienst van de politiezone Bodukap (Bonheiden, Duffel, Sint-Katelijne-Waver en Putte) hield zo’n controleactie. Daarbij werden in totaal 906 fietsers gecontroleerd. “Bij 29 van hen werd er een overtreding vastgesteld”, luidt het bij de politiezone.