De leeszaal van de Lierse stadsbibliotheek.
Volledig scherm
De leeszaal van de Lierse stadsbibliotheek. © David Legreve

Stad bereidt renovatie van bibliotheeksite voor, werken starten in 2022

LierHet stadsbestuur van Lier heeft studiebureau Erfgoed en Visie uit Malle aangesteld als ontwerper voor de renovatie van cultuurcentrum Colibrant, de stadsbibliotheek en het bijhorende leescafé. De eigenlijke verbouwingswerken worden normaal in de loop van 2022 aangevat.

 1. Tennisclub ‘t Sas doet oproep aan Overlegcomité: “Laat indoor tennis opnieuw toe, het coronagevaar is quasi onbestaande”
  Lier

  Tennisclub ‘t Sas doet oproep aan Overlegco­mité: “Laat indoor tennis opnieuw toe, het coronage­vaar is quasi onbestaan­de”

  Met het Overlegcomité van vrijdag in het vooruitzicht lanceert men bij de Lierse tennisclub ’t Sas een duidelijke oproep. “Laat tennis op indoorvelden alstublieft toch opnieuw toe. Het risico op coronabesmettingen lijkt ons bijzonder klein en voor veel clubs en spelers zou het een enorme opsteker zijn als er weer binnen mag worden getennist”, klinkt het bij ’t Sas. Tegelijk beseft men dat er slechts een waterkans is dat er nu al versoepelingen komen voor de sportsector. “Maar we willen ten minste onze stem eens laten horen.”
 1. Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteerden ze een embryo
  Play

  Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteer­den ze een embryo

 2. Gezin ontdekt wie eten van kat altijd komt stelen
  Play

  Gezin ontdekt wie eten van kat altijd komt stelen