Liers schepen Rik Pets kwam in het oog van een storm terecht.
Volledig scherm
Liers schepen Rik Pets kwam in het oog van een storm terecht. © RV/Stad Lier

Schepen Rik Pets onder vuur bij deel oppositie: “Grove en laatdunkende uitspraken over stadsgenoten met migratieachtergrond”

LierLiers schepen Rik Pets (N-VA) bevindt zich in het oog van een storm. Oppositiepartijen Groen-Lier&Ko, CD&V en Vooruit hekelen enkele “grove” uitspraken die Pets deed over een specifiek Liers migrantengezin en over mensen met een migratieachtergrond in het algemeen.

 1. Van watersport in Mechelen tot dansen in Lier: Dit zijn de 8 leukste vakantiekampen van Mechelen en omstreken voor deze zomer
  PREMIUM
  Regio Mechelen

  Van watersport in Mechelen tot dansen in Lier: Dit zijn de 8 leukste vakantie­kam­pen van Mechelen en omstreken voor deze zomer

  Op zoek naar een leuk zomerkamp voor je kroost? Dan biedt een van deze vakantiekampen misschien wel de oplossing. Van watersport in Mechelen tot dansen in Lier: Met deze 8 vakantiekampen in Mechelen en omstreken zal je je deze zomer zeker niet vervelen! Heb je een leuk kampje gevonden? Wees er dan vlug bij en aarzel niet om je kinderen in te schrijven.
 2. Binnenspeeltuin De Ravotter telt af naar heropening: “Onze sector werd wat vergeten, sommige mensen wisten zelfs niets van coronasluiting”
  PREMIUM
  Lier

  Binnen­speel­tuin De Ravotter telt af naar heropening: “Onze sector werd wat vergeten, sommige mensen wisten zelfs niets van coronaslui­ting”

  Na een gedwongen coronasluiting van bijna twee maanden heropent binnenspeeltuin de Ravotter (aan de Mechelsesteenweg in Lier) zaterdag de deuren. “Ik ben opgelucht dat we eindelijk mogen hervatten”, zegt uitbater Rudi Smits. “Tegelijk is het wel lastig dat verschillende personeelsleden intussen ergens anders aan de slag gingen.”