BUNA en 't Goed Voorbeeld organiseren Camping Pekes en Ertjes
Volledig scherm
BUNA en 't Goed Voorbeeld organiseren Camping Pekes en Ertjes © BUNA

Rommelmarkt op de gezelligste camping van Lier Pekes en Ertjes in de Koning Albertstraat

LierDeze zomervakantie hebben koffiebar Buna en café ‘t Goed Voorbeeld camping Pekes en Ertjes weer opgesteld in de Koning Albertstraat in Lier. Er viel al heel wat te beleven, waaronder een bingo en een heerlijk mosselfeest. Op zondag 21 augustus is er ook een rommelmarkt met allerlei vintage en zelfgemaakte spulletjes. 

  1. Jos (72) van iconische dancing Fabiola kijkt toe hoe afbraak start: “Na elf jaar krijg ik nog steeds de vraag wanneer ik opnieuw begin”
    PREMIUM
    Heist-op-den-Berg

    Jos (72) van iconische dancing Fabiola kijkt toe hoe afbraak start: “Na elf jaar krijg ik nog steeds de vraag wanneer ik opnieuw begin”

    “Natúúrlijk doet het me wat. Ik heb hier mijn leven gespendeerd.” Dancing Fabiola in Heist-op-den-Berg gaat deze week neer voor een volledige vernieuwing van de rotonde en de fietspaden langs de N10 en N15. Elf jaar geleden gingen de deuren van de legendarische danstempel dicht, met Jos Verstrepen (72) als zaakvoerder. “Mijn zoontje is hier voor de deur overleden. Ik heb toen de zaak last-minute voor een weekend gesloten, net als bij het overlijden van mijn broer. Maar andere keren stond ik er wel, op mijn plaatsje achter de discobar.”