Ook in de VS leeft 'Red Nose Day', zo ontdekte Fleur
Volledig scherm
Ook in de VS leeft 'Red Nose Day', zo ontdekte Fleur © Fleur Vangossum

Rode Neuzen Reporter Fleur (14) op zoek naar de roots van Rode Neuzen Dag

Tijdens de maand november nemen Rode Neuzen-jongerenreporters over heel Vlaanderen de verslaggeving over Rode Neuzen-acties op zich. Vandaag brengt jongerenreporter Fleur Vangossum verslag uit over Rode Neuzen Dag over de langsgrenzen heen. Fleur ging op zoek naar de roots van Rode Neuzen Dag en sprak met de Amerikaanse Jennifer Lawrence — niet de actrice — over ‘Red Nose Day’ in de VS. 

0 reacties

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. Lyra-Lierse wil niet de fout maken de volgende tegenstander te onderschatten: “Ook een jonge ploeg als Houtvenne kan verrassend uit de hoek komen”
  voetbal tweede nationale B

  Ly­ra-Lier­se wil niet de fout maken de volgende tegenstan­der te onderschat­ten: “Ook een jonge ploeg als Houtvenne kan verrassend uit de hoek komen”

  Na drie speeldagen heeft Lyra-Lierse de koppositie beet in tweede nationale B. De volgende opdracht brengt de jongens van Bart De Roover tot in het Kuipje van Westerlo. Niet om er tegen Westerlo te voetballen, wel om Houtvenne te bekampen, dat met één puntje uit drie wedstrijden onderaan bengelt. Mag Lyra-Lierse zich dan een haalbare kaart verwachten? Toch maar oppassen.
 2. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.