De organisatoren van de fiets- en wandeltocht Parkinson of a Bitch.
Volledig scherm
De organisatoren van de fiets- en wandeltocht Parkinson of a Bitch. © RV/Marcel Schoeters

Recreatieve fiets- en wandeltocht Parkinson of a Bitch is aan vierde editie toe

LierHet is stilaan een klassieker op de Lierse activiteitenkalender: op zaterdag 3 september staat de vierde editie van de recreatieve fiets- en wandeltocht Parkinson of a Bitch op het programma. De organisatoren zamelen geld in voor de strijd tegen de ziekte van Parkinson.

 1. Geen stunt voor Nick Spaenhoven en Racing Mechelen in bekerduel bij Lierse-Kempenzonen (5-1): “Niet gefloten penalty was kantelpunt”
  bekervoetbal Antwerpen

  Geen stunt voor Nick Spaenhoven en Racing Mechelen in bekerduel bij Lier­se-Kempenzo­nen (5-1): “Niet gefloten penalty was kantelpunt”

  Racing Mechelen is er niet in geslaagd te stunten op het veld van Lierse-Kempenzonen. De troepen van trainer Greg Vanderidt hielden voor rust gelijke tred en slaagden er na rust zelfs in om even paniek te zaaien door terug te slaan tot 2-1, maar enkele minuten later volgde een kantelpunt. De bal ging niet op de stip ging voor Racing na een haakfout op Carrez en aan de overkant wel voor vermeend handspel. Bij die 3-1-tussenstand was de partij gespeeld en daarna diepte de thuisploeg in het slot de score nog uit tot een overdreven 5-1.
 1. Afspraakje loopt uit de hand: 26 maanden cel geëist voor poging verkrachting sekswerker
  Ranst

  Afspraakje loopt uit de hand: 26 maanden cel geëist voor poging verkrach­ting sekswerker

  Het openbaar ministerie heeft 26 maanden cel gevorderd voor een 26-jarige Afghaanse asielzoeker uit Ranst die vervolgd wordt voor aanranding en poging tot verkrachting van een sekswerker. Hij had ook zijn condoom verwijderd, wat tegen de afspraak was. Volgens het slachtoffer wilde hij haar daarna beroven en waren er klappen gevallen. De beklaagde ontkent en zegt dat een groep vrouwen hem met potten en pannen hadden aangevallen.